Stages en workshops keramiek in de Gers
Bij Maarten Stuer en Mart Schrijvers in b&b Maison Poche

Geniet van een leerrijke, actieve en creatieve vakantie aan de voet van de Franse Pyreneeën! Ons atelier bevindt zich in het glooiende, zuiderse landschap van de Bas-Armagnac.

Vervolmaak je vaardigheden, leer nieuwe technieken of maak gewoon kennis met klei en keramiek.

Je krijgt individuele begeleiding in een groep van maximum 6 personen.

De kennis, die we doorheen de jaren als professionele kunstenaars hebben opgebouwd, delen we graag met anderen in ons atelier. En intussen logeer je  in ons gezellige gastenverblijf ‘-Maison Poche-’ met een prachtige tuin, een zwembad, een rustige omgeving met natuur en erfgoed…

We laten de expressie de vrije loop, boetseren, maken beelden, werken met strengen, bouwen met klei-platen, en nog veel meer.Zomer-workshop keramiek in de Gers, 18 - 24 juni en 19 - 25 augustus 2018


Heb je vragen? Wil je meer informatie of wil je inschrijven?

Elke dag starten we om 9.30u. We eten rond 12.30u. samen (in de prijs inbegrepen).  Rond 13.30u. Gaan we terug aan de slag  tot 16.30u. Het atelier is daarna ook vrij beschikbaar voor wie nog wil verder werken.

Er is tussendoor geregeld tijd om te ontspannen met een kopje thee of koffie, of een duik in het zwembad.

Maandagochtend, of zondagavond, maken we kennis met de plek en elkaar en vrijdagavond sluiten we de week af met een Gascogne-aperitief.


Het verloop van een dag


Kalender

18 - 24  juni 2018

           van maandagavond 18 juni tot zondag 24 juni 2018

19 - 25 augustus 2018

                   van zondagavond 19 augustus tot zaterdag 25 augustus 2018

Prijs:

Stage met verblijf in onze b&b:

690€ (450€ stage, 240€ verblijf)

Inbegrepen in de cursusprijs:

Vijf dagen stage (maandag-vrijdag), allerlei materiaal & 20 à 30 kg klei, één biscuitbrand in de gasoven.  Het werk kan achteraf worden afgehaald (voor wie ver woont vinden we wel een oplossing), verzekering (ongeval en burgerlijke aansprakelijkheid), verblijf van zondagavond tot zaterdagmorgen (zes overnachtingen in tweepersoonskamer) met ontbijt en middaglunch, maaltijd zondagavond bij aankomst.

Voor echtgeno(o)t(e) of reisgezel die niet aan de workshops wenst deel te nemen, geldt 20% korting.

De b&b is voorzien van een keuken zodat je ‘s avonds zelf iets kunt bereiden, of je kunt op ontdekkingstocht gaan in de omgeving naar terrasjes en restaurants. In Nogaro, op 4 km van Maison Poche vind je alles).

Bel ons dan op

Vaste lijn: +33 (0)5 62 09 16 89

Gsm Mart: +33 (0)6 88 25 60 52

Gsm Maarten: +33(0)7 69 04 06 20


Of zend ons een bericht per e-mail, hier.


Het inschrijvingsformulier kan je downloaden ALS PDF of als WORD-bestand , en ingevuld naar ons e-mailen op volgend adres:


Na een eerste contactname zenden we je de algemene voorwaarden op en kunnen we praktische afspraken maken zoals de reis naar en van de Gers (eventuele informatie over treinstations en vlieghavens), carpooling, de betaling, eventuele verlenging van het verblijf in onze b&b, etc…

Stage-d-ete Stageweek